Despre noi

Infiintata in anul 2002 prin delocalizarea unor unitati de productie din parte vestica a continentului, societatea Serirom SRL functioneaza pe platforma industriala Stofe Buhusi intr-o zona a judetului Bacau unde traditia industriei textile dateaza din anul 1885.

Istoria de peste 120 de ani a prelucrarii firelor textile si a producerii tesaturilor pe aceste locuri  face ca societatea noastra sa functioneze in spatii specifice  industriei textile iar in randul fortei de munca din zona sa se regaseasca relativ  usor personal calificat si cu experienta in acest domeniu.

Serirom SRL prelucreaza matasea naturala pornind de la matasea bruta sub forma sculurilor de provenienta China.

Finetea cea mai mica a firelor de matase este de 20/22 denieri dar prelucram si fire de finete 24/26 den, 27/29 den, 40/44 den, etc.

Reamintim  ca finetea sau densitatea de lungime in denieri este specifica firelor din matase naturala si exprima greutatea in grame a 9000 de metri de fir .

Prin combinarea firelor,  diversitatea  titlurilor, a numarului de torsiuni aplicate, a sensurilor de torsionare S sau Z, a dublarilor si a torsiunilor intre dublari, societatea nostra are un portofoliu de circa 25 de produse in fabricatie.

Produsul final poate fi livrat pe diversi suporti, tuburi din plastic in general, in conformitate cu cerinta clientului.

De asemenea putem executa orice combinatie de titlu-torsiune care nu este acum in portofoliul nostru.

11

 

9

13

12

15

17

4